onsdag 29 augusti 2012

Spontant besök på nya förskolan

I morse tog vi det hur lugnt som helst. Vilmer fick sitta och titta på sin nya passion Pokemon. Förstår inte mig på denna fascination. Men gillar han det så gör han Blinkar
Vid halv ett kom morfar för att passa Elis medan vi andra tre åkte till sjukhuset för att prata med sköterskan och läkaren. Läkaren var tyvärr sjuk, men eftersom vi har så stort förtroende för sköterskan så går det bra utmärkt ändå. Vi ändrade lite i doserna i dag då Vilmer fick så lågt värde mitt i natten i natt. Så det långtidsverkande Levemiret drog vi ner på en halv enhet. Vi ska se hur det blir i natt.
Efter besöket på sjukhuset åkte vi till apoteket för att hämta ut lite wipes som man kan ha för att tvätta fingret som man ska ta blodsocker på när man är iväg på utflykt eller dyligt. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar. Men innan vi anlände tog vi en titt på nya förskolan. Vi blev inbjudna in på gården och för att titta på lokalerna. Det kändes väldigt bra. Dessutom blev vi väl mottagna av en av våra blivande grannpojkar, William. Vilmer ser fram emot att få börja på förskolan massor. Det märkte vi då han utropade ett stort JIPPIE när vi berättade om att det var här han ska gå på förskolan.
När vi kom hem till mormor och morfar blev det massor av lek med killarna på gatan. Vi ska flytta till mitt barndomhem om 2 månader. Jag känner verkligen att det kommer bli så himla bra när alla barnen på gatan kommer gå på samma förskola och dessutom att de känner varandra redan innan vi börjar på förskolan.
Nu när vi kom hem från mormor och morfar så låg hans blodsocker nere på 3,3. Så tyvärr blev det en spruta till i kväll och en smörgås. Sist han hade lågt värde ville vi ge honom något som höjde sockret, men då steg det till skyarna då vi inte gav något insulin. Men det gjorde vi nu och efter att ha tagit sockret efteråt låg det på 6,.2. Men det blev taget lite väl tätt inpå måltiden. Han är så trött för kvällen att vi var tvungna att lägga honom nu. Det blir nog några extra kollar i natt gissar jag. Nu loggar jag ut för idag. God kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar