måndag 8 oktober 2012

Pizza

Hej hopp… i går kväll skulle vi vara lata för första gången sedan Vilmer fick diabetes. Vi köpte pizza från pizzerian. Nja säger jag ju då… det ska vi ju inte göra så ofta om man säger så… Är vi sugna på pizza så får vi nog ta och göra egen pizza. Men det går ju inte att göra om man vill vara lat en dag… Allt var frid och fröjd tills midnatt… Då låg han uppe på 17.8 i socker… Peter och jag bestämde oss för att ge honom en extra insulindos. En timme senare såg vi att värdet började gå ner… På morgonen slutade han på 7.4. Helt ok! Men som sagt, detta kommer inte bli någon vana! Men nu har vi ju provat på det och vet hur det blir.

Idag är han lite varm och både lillebror och jag är lite förkylda. Så ikväll hoppas vi över idrotten.

Helgen har vi ägnat åt att hjälpa mina föräldrar att packa. Deras flyttlass kommer gå på torsdag. Då måste allt vara klart. Det känns som att det är mycket kvar att göra för dom, men det blev mycket gjort under helgen och det är alltid roligt att hjälpa till.

Inför våran flytt känns det som att vi saknar flyttkraft. Det är bara en till utom Peter som kommer kunna bära möbler. Det kommer bli väldigt tufft för dom… Fler hade behövts, men de växer inte på träd. Ska fråga några goda vänner till om de har lust att hjälpa oss, men vi är ute ganska sent så risken är ganska stor att de redan är uppbokade på annat håll. Hoppas alla har haft en bra helg!

Nu ska vi snart ut till en lekplats och leka lite, Elis måste bara vakna och få i sig lite lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar