söndag 16 september 2012

Vaka i natt…

I natt är det min tur att gå upp. Detta är nog det som tröttar ut en mest. Längtar verkligen till den dagen så vi kommer kunna känna oss så pass trygga med att hans blodsocker är så stabilt på natten att vi slipper gå upp och kolla. Nu till kvällen låg han på 4,7 och egentligen vet vi inte om han är på väg upp eller om han är på väg ner. Ska strax in och kolla läget.
Dagen började inte riktigt som man önskar. Lillebror ställer sig gärna upp på soffkanten för att ta saker på vår byrå. Där stod gårdagens kaffekopp kvar… halv full… Självklart spilldes detta ut… Det hade inte varit så jobbigt i sig om det nu inte varit så att vi tvättat ALLA våra kläder på kvällen i går och att allt låg i högar precis nedanför byrån… Ska kanske vara lycklig för att det inte hamnade på den vita tvätten utan bara på det svarta…
På eftermiddagen i dag åkte vi till Colorama. Vi kollade på lite barntapeter och köpte på oss spackel och lite annat tillbehör så att vi kan börja lite smått när vi hinner och orkar. Alla tre rummen på övervåningen ska tapetseras om. Det vill vi göra så snart vi kan.
Jag märkte idag att jag är på helspänn hela tiden. Vilmer lekte med grannbarnen vid huset idag och såfort han blir ledsen eller arg så är vi där med blodsockmätaren i högsta hugg. Är han låg? Är han för hög? Eller… nä… han blev bara ARG precis som man kan bli om inte får som man själv vill… Ett vanligt fenomen bland barn… så… allt kan inte relateras till hans socker… SÅKLART!
I går, lördag, “glömde” han bort att det var lördag. Och det är ju inte så att vi får för oss att påminna honom heller (hehe…)
En trevlig söndag som kommer avslutas med lite avsnitt av serien New girl. Har ni inte sett den rekomenderar jag er att se den. Men glöm inte att ha skämselkudden beredd! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar